Contact

bulthaup Den Haag
Nell en Stutterheim
Keukenarchitectuur B.V.
Binckhorstlaan 305
2516 BC DEN HAAG

Openingstijden*

Maandag : op afspraak
Dinsdag : 9.30 - 17.30 u
Woensdag : 9.30 - 17.30 u
Donderdag : 9.30 - 17.30 u
Vrijdag : 9.30 - 17.30 u
Zaterdag : 9.30 - 17.30 u
Zondag : gesloten

* Bezoek op afspraak buiten openingstijden mogelijk

bulthaup Den Haag
Al ruim een eeuw vertrouwd partner

bulthaup Den Haag is al ruim een eeuw een vertrouwde partner in Den Haag met een bijzondere showroom aan de rand van het stadcentrum. Dit familiebedrijf werd van generatie op generatie doorgegeven en verder opgebouwd.

Ook het merk bulthaup is een familiebedrijf, in 1949 in Duitsand opgericht. bulthaup ontwerpt en realiseert premium, op maat gemaakte keukens en leefruimtes voor individuele woningen en commerciële projecten over de hele wereld. Architectuur, innovatie en precisie kenmerken het merk en dat ervaart u direct op het moment dat u de showroom binnenkomt.

Wij zijn voor u geopend

U bent, op afspraak, van harte welkom in onze showroom. Graag stemmen wij een moment met u af over de realisatie van uw persoonlijke keuken en -leefruimte. Want die is nu belangrijker dan ooit.

Inspiratieboek bestellen

Ontvang vrijblijvend het bulthaup inspiratieboek vol ideeën voor het ontwerpen van uw persoonlijke keuken en leefruimte. Vraag het inspratieboek aan en laat bulthaup u de mogelijkheden schetsen.

bulthaup blog

Volg onze blog vol persoonlijke verhalen van mensen met passies. Kijk binnen in woningen vol interieur inspiratie. Van appartement tot unieke architectuur. De mooiste binnenkijkers en bijzondere verhalen aan de keukentafel.